THAISE SNACKBAR BIRD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 215 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaise Snackbar Bird. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 19:51 altijd perfect
20 mei 2024 om 20:21 De som Tam was goed. De andere gerechten waren zeer matig
20 mei 2024 om 20:18 Wij hebben vandaag 1h 40min op onze bestelling gewacht doordat er geen bezorger beschikbaar was. Frustrerend voor de klant en het restaurant.
17 mei 2024 om 21:41 Zo lekker dat bezorgtijd er niet toe doet!
15 mei 2024 om 22:45 Wat een slechte bestellingbezorging, als je geen bezorgers hebt jammer, neem voor €4.99 bezorgkosten en ook nog kwaliteitsverbetering kosten van ik geloof €1,25 dan geen bestelling aan. En nu heb ik geen ruimte meer om mijn verhaal af te maken. Slech
7 mei 2024 om 19:16 Best Som Tam you can have
29 apr 2024 om 9:15 Altijd lekker deze Thai. De rode curry is lekker pittig zoals ie hoort. En ook snel bezorgd.
28 apr 2024 om 21:28 Heerlijk gegeten.
27 apr 2024 om 21:24 Order never arrived. When I called they didn't care and did not help us any further.
19 apr 2024 om 22:02 De rode curry was heerlijk. Kruidig en niet te scherp.
11 apr 2024 om 12:35 De Thaise loempia's waren allemaal zacht en klef. De saus van het kipgerecht had een hele rare scherpe nasmaak. Heel jammer want in het restaurant is het een stuk beter. Sowieso snap ik de extra service kosten niet boven op de berzorgkosten.
10 apr 2024 om 21:35 Het eten is normaal gesproken van erg goede kwaliteit. Dat was vandaag niet het geval.